Θόδωρος Παπαδόπουλος: Προτιμώ το ‘’χαρακίρι’’

βθ
  •   
  •   
  •   
  •  

Φαίνεται πως έκλεισε ένας κύκλος στην διάρκεια του οποίου εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι που είχα θέσει εξ αρχής, με πρώτο και σημαντικότερο, το σπάσιμο του μονοπωλείου της είδησης και της πληροφορίας.
Η κριτική στην τοπική, περιφερειακή και κεντρική εξουσία, μόνο μέσα από αλήθειες, αποτέλεσε το βασικό εργαλείο των δημοσιευμάτων.

Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή μου, αλλά θεωρώ πως οφείλω ένα γεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες φίλους αναγνώστες που επί πέντε μιση χρόνια έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου παρακολουθώντας την δραστηριότητά μου μέσα από το ηλεκτρονικό μέσο KALAVRYTANET.
Επιπλέον θεωρώ χρήσιμο να ενημερώσω, όποιον ενδιαφέρεται, ότι παύω την αρθρογραφία μου στο συγκεκριμένο μέσο και έτσι αποστασιοποιούμαι απ τις μελλοντικές αναρτήσεις του.
Φυσικά πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος το τοπίο της ενημέρωσης στην περιοχή των Καλαβρύτων να ξαναγίνει μονόφθαλμο. Αν στο μέλλον συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι σίγουρα χωρίς δική μου ευθύνη, ούτε του συνεργάτη και φίλου κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.
Επειδή η πολυφωνία είναι βασικό συστατικό της δημοκρατίας, πράγμα που αποδείχθηκε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, εύχομαι να συμβούν σύντομα τουλάχιστον δύο πράγματα.

Πρώτο, νεότεροι και ικανότεροι από εμένα να αναλάβουν ανάλογη εθελοντική δράση και δεύτερο, όποιος αντιμετωπίζει με χαλαρότητα την επικοινωνία και απολαμβάνει τώρα χειροφιλήματα υποταγής, ίσως θα πρέπει έγκαιρα να σκεφτεί ότι αυτά μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε άγρια ”δαγκώματα”.
Οι λόγοι που επιβάλλουν αυτή την διακοπή – ‘’αυτοχειρία’’ είναι προσωπικοί και συνδέονται με την διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου. Πιστεύω πως , ότι και αν κάνεις, πάντα υπάρχει η στιγμή που σου επιτρέπει να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά, αφού όμως πρώτα έχεις προσπεράσει απειλές και διώξεις χωρίς να λυγίσεις, και αυτό κάνω.
‘’Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού’’ ή αλλιώς όπως λένε και στο χωριό μου ‘’Πρώτη φορά με ξεγέλασες ντροπή σου, δεύτερη φορά αν με ξεγελάσεις η ντροπή θα είναι δική μου’’
Γιαυτό ….καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες !!!

Παπαδόπουλος Θεόδωρος