Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή ΝΔ Αχαΐας, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την θετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την ανάγκη συνέχισης του έργου για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, ο βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διάβασα την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την ανάγκη συνέχισης του έργου για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων. Το δικαστήριο στάθμισε σωστά τις θετικές συνέπειες στην ανάπτυξη της περιοχής από την υλοποίηση του έργου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και επέτρεψε να συνεχιστούν οι σχετικές εργασίες.

Το θέμα είχε απασχολήσει σοβαρά την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, τη διοίκηση του χιονοδρομικού, τον δήμο και την περιφέρεια καθώς αποτελούσε το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο εδώ και 40 χρόνια.

Μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία μου και σχετική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη όπου είχε συζητηθεί το θέμα.

Θα συνεχίσω με την ίδια διάθεση για την ανάπτυξη των Καλαβρύτων και της Αχαΐας συνολικά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.