Καλή η δημιουργική ασάφεια αλλά..., για άλλες περιπτώσεις

Στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Καλαβρύτων, αναρτήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ενημερωτικό δελτίο τύπου με τίτλο, "Προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων Δήμου Καλαβρύτων". Στο συγκεκριμένο ενημερωτικό, διαβάζουμε:

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Βασίλειος Κουτρουλάκης, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα στις 17/9/2020.

Έως εδώ καλά. Πηγαίνοντας όμως ο αναγνώστης στην επόμενη παράγραφο διαβάζει:

Αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με τις σοβαρότατες ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό και αναφέρθηκαν τα εξής:

Το Φαινόμενο της υποστελέχωσης των σχολείων του Δήμου, είναι έντονο και σοβαρό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εκπαιδευτική μας κοινότητα και ως εκ τούτου παρακαλούμε για την άμεση στελέχωσή τους, με εκπαιδευτικό προσωπικό.

Και τελειώνει με τη φράση:

Βέβαιοι για την θετική εκ μέρους σας εξέταση και αντιμετώπιση του αιτήματος μας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις. 

Εύλογα θα αναρωτηθεί ο μέσος αναγνώστης. Ποιον παρακαλούν για την άμεση στελέχωση των εκπαιδευτικών μας μονάδων, με εκπαιδευτικό προσωπικό; Σε ποιανού τη διάθεση παραμένουν για περαιτέρω διευκρινήσεις;  Ειλικρινά, αν η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είχε να κάνει με θέματα που άπτονται της παιδείας και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων ουδόλως θα μας απασχολούσε. Επειδή πιστεύω ότι μάλλον αποκλείεται να τέθηκε υπόψη του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου η συγκεκριμένη ανάρτηση πριν ανέβει στον ιστότοπο του Δήμου Καλαβρύτων και να έδωσε ο ίδιος την έγκρισή του, καλό θα είναι αυτοί που αναρτούν κείμενα στο kalavrita.gr να είναι πιο προσεχτικοί ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν την παιδεία και τους νέους μας. Καλή η.... δημιουργική ασάφεια αλλά για άλλες περιπτώσεις.   Β. Αποστολόπουλος Β. Αποστολόπουλος  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.