...είπαμε να "γλύφουμε", αλλά όχι κι έτσι!!!

άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

Πριν, κατά και μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη στα Καλάβρυτα, Δήμαρχος, φερέφωνα και παρατρεχάμενοι πανηγύριζαν αφήνοντας να εννοηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι... ο Δήμος μας, όσον αφορά το οδικό δίκτυο, με παρέμβαση δημάρχου και περιφερειάρχη, θα γίνει Μονακό, εξαγγέλοντας μάλιστα και έργα ύψους 20 εκατ. ευρώ.

ΜΟΝΟ ΤΟ KNet με μια σειρά άρθρων, αρχής γενομένης από την νεροποντή που έπληξε την  Πούντας - Καλαβρύτων και πρόσφατα (πριν δύο μέρες) με το δρόμο στην Ανάσταση, ενημέρωνε τους συμπατριώτες μας, αναδεικνύοντας την άθλια κατάσταση που πραγματικά επικρατεί στο οδικό δίκτυο του δήμου μας.

Σήμερα και για άλλη μια φορά, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε... Γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος που αν μη τι άλλο δυσφημεί το δήμο Καλαβρύτων και έξω από τα σύνορα της χώρας μας, ενώ λίγο έλλειψε να θρηνήσουμε θύματα.

Γερμανοί τουρίστες με ένα βαρύ όχημα, ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS, διέσχιζαν το δρόμο από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς προς Λαπαναγούς, όταν το... (ο Θεός να το κάνει) οδόστρωμα  υποχώρησε με το όχημά τους να αιωρείται σε παρακείμενη χαράδρα. (φωτο από facebook Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων). Ευτυχώς με την έγκαιρη επέμβαση της Π.Υ. Καλαβρύτων αποτράπηκαν τα χειρότερα...

Όπως πληροφορούμαστε, μετά από αίτημα της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς και κατοίκων της περιοχής, οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας εκπόνησαν μελέτη για νέα διάνοιξη του δρόμου, η οποία όμως ανέμενε την υπογραφή του εκάστοτε Δασάρχη Καλαβρύτων.

Μετά από όλα αυτά και αφού οι επιβάτες του οχήματος γλίτωσαν τα χειρότερα και προκειμένου να μην επαναληφθούν πάλι τα ίδια στο μέλλον, να ενημερώσουμε δήμαρχο, φερέφωνα και παρατρεχάμενους, ότι δεν είναι μόνο ο δρόμος Μακελλαριά - Λαπαναγοί σε αυτή την κατάσταση... Ούτε μόνο ο δρόμος Ανάσταση, Σοποτό, Χόβολη που αναφέραμε σε πρόσφατο άρθρο μας... Είναι και ο δρόμος προς Κερασιά και Λεχούρι, είναι και ο δρόμος από διασταύρωση Χιονοδρομικού και από 111 προς Κλειτορία και άλλοι πολλοί.

Να ενημερώσουμε επίσης δήμαρχο, φερέφωνα και παρατρεχάμενους, ότι όταν επισκέπτεται το δήμο μας κάποιος "επίσημος", είτε Περιφερειάρχης, είτε βουλευτής, είτε Υπουργός, είτε Πρωθυπουργός, είτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκτός από φωτογραφίες, χαριεντίσματα και φιλοφρονήσεις, έχουν υποχρέωση όχι μόνο να εκθέτουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας αλλά να απαιτούν και άμεσες λύσεις.

Εκτός κι έχουν τόσο πολύ ανάγκη να... "γλύφουνε", οπότε να το κάνουν δε λέω, αλλά όχι κι έτσι!!!

 

 Β. Αποστολόπουλος

 

α

 

α

 

α

 

a

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com