Στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιππούσης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας παρέλαβε σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 από τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Ιάκωβο Φιλιππούση, την επίσημη πρόσκλησή του για τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα από τις 25 ως τις 31 Αυγούστου 2019.

Η τελετή έναρξης των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 20.30 στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης «Αρτεμις», δίπλα από το κολυμβητήριο του ΝΟΠ με την συμμετοχή αθλητών και μελών των αποστολών των 26 χωρών της Μεσογείου που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

«Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία ώστε η Πάτρα να υπογραμμίσει την αθλητική και τουριστική φυσιογνωμία της και να φιλοξενήσει μια διεθνή αθλητική διοργάνωση που θα φέρει σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και στον οικονομικό ιστό της ευρύτερης περιοχής, προβάλλοντάς την παράλληλα σ’ όλη τη Μεσόγειο», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας.

Ο κ. Φιλιππούσης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις ενέργειες της Οργανωτικής Επιτροπής ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην Πάτρα.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πως η Περιφέρεια βρίσκεται στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ώστε όταν και όπου ζητηθεί να συνδράμει κατά την διάρκεια των αγώνων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.