ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Συνάντηση με το νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, συναντήθηκε χτες με το νέο Διευθυντή εκπαίδευσης για να του θέσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους.

Αφού τον καλωσόρισαν στο Νομό μας και του ευχηθήκαν καλή δύναμη στο έργο του, του εξέθεσαν τον προβληματισμό τους για τον τρόπο διεξαγωγής των υπηρεσιακών μεταβολών (υπεραριθμίες ,αποσπάσεις) και ρωτήσαν για το χρονοδιάγραμμα.

Ο Σύλλογος έθεσε επίσης στον Διευθυντή Εκπαίδευσης όλο το πλαίσιο των διαδικασιών όπως είχε διαμορφωθεί τα παλιότερα χρόνια και αποτελούσε δοκιμασμένο και αποτελεσματικό κεκτημένο για το ΠΥΣΠΕ Αχαΐας και ταυτόχρονα προτείναν να επανέλθει η συγκεκριμένη διαδικασία.

Παράλληλα δε ζήτησαν τη δυνατότητα επικαιροποίησης και τροποποίησης των αρχικών δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων των συναδέλφων στις αποσπάσεις και εφόσον έχει προηγηθεί η διαδικασία των λειτουργικών υπεραριθμιών καθώς και η δημοσιοποίηση του πίνακα των μορίων των αιτούντων και των ενδεικτικών λειτουργικών κενών.

Τέλος ο σύλλογος υπέβαλε ερωτήματα για την επικείμενη αναστολή τμημάτων Νηπιαγωγείων καθώς και για τις αναπληρώσεις διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Ο Διευθυντής εκπαίδευσης αφού άκουσε προσεκτικά, απάντησε για το χρονοδιάγραμμα ότι θα ξεκινήσει το ΠΥΣΠΕ μετά το δεκαπενταύγουστο πρώτα με τις αναπληρώσεις των διευθυντών των σχολικών μονάδων και στη συνέχεια με τις υπηρεσιακές μεταβολές των συναδέλφων (υπεραριθμίες, αποσπάσεις, τοποθετήσεις νεοδιόριστων κλπ).

Είπε παράλληλα, στο ερώτημα ποιες θα προηγηθούν, ότι υπάρχει η περσινή εγκύκλιος Σδούκου που είναι σε ισχύ εκτός και βγει άλλη καινούργια.

Το αίτημα για τις αποσπάσεις των συναδέλφων δεσμεύτηκε ότι θα το δει με το ενδεχόμενο να ικανοποιηθεί.

Τέλος ενημέρωσε για όλες τις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΠΕ Αχαΐας που θα βρίσκονται σε αναστολή το νέο σχολικό έτος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com