Ενημερωτική συνάντηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με τους Διευθυντές σχολείων

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος με την ευκαιρία λήξης του διδακτικού έτους και της αποχώρησης των εκπαιδευτικών από τα σχολεία προσκάλεσε σε ενημερωτική συνάντηση όλες/ους τις/ους Διευθύντριες/ντές και Προϊσταμένες/ους Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, συμμετείχαν περίπου 250 στελέχη της εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης αναφέρθηκε σε όλους εκείνους τους παράγοντες που συνέβαλαν στην ομαλή λειτουργία των σχολείων κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, όπως ο έγκαιρος προγραμματισμός, η έγκαιρη υλοποίηση των υπηρεσιακών μεταβολών, οι μόνιμοι διορισμοί, οι προσλήψεις του αναγκαίου αριθμού αναπληρωτών κ.λπ. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να περιοριστούν στο ελάχιστο οι χαμένες διδακτικές ώρες που μάστιζαν τα σχολεία μας μέχρι το 2020, παρά το γεγονός πως οι άδειες των εκπαιδευτικών, κυρίως λόγω του κορονοϊού, ξεπέρασαν φέτος κάθε προηγούμενο.

Έγινε επίσης αναφορά στον προγραμματισμό που υλοποιείται αυτή την περίοδο πολύ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά για το επόμενο σχολικό έτος. Επίσης, συζητήθηκαν ορισμένες δυσλειτουργίες, προκειμένου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα με το πρώτο σχολικό κουδούνι.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν φέτος κάτω από αντίξοες συνθήκες για να υπάρξει αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων και ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές μας.

Στο τέλος της συνάντησης σε συγκινητικό κλίμα ο Διευθυντής Εκπαίδευσης έκανε ονομαστική αναφορά στους συναδέλφους που συνταξιοδοτούνται στο τέλος Αυγούστου και συμμετείχαν για τελευταία φορά σε συνάντηση στελεχών της εκπαίδευσης, τους οποίους ευχαρίστησε για όσα προσέφεραν για δεκαετίες στο δημόσιο σχολείο και σε γενιές μαθητών που πέρασαν από τις αίθουσες διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com