Κ. Σολωμού: «Αγώνας μέχρι τέλους για τη φυσικοθεραπεία στο Αίγιο»

«Τάσσομαι στο πλευρό της κοινωνίας της Αιγιαλείας και ζητάμε όλοι μαζί να παραμείνει στο Αίγιο το τμήμα Φυσικοθεραπείας. Με κριτήρια και συγκεκριμένο μακρόπνοο πλάνο», δηλώνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σολωμού, η οποία έδωσε ξανά το παρών στην πρόσφατη κινητοποίηση φορέων και κατοίκων.

«Θα πρέπει να υπάρξουν ευρύτερες συγκλίσεις για την Παιδεία, στη βάση μακροπρόθεσμου σχεδιασμού που δεν θα αλλάζει όταν εκλέγεται άλλη Κυβέρνηση, ή και σε ενδεχόμενη αλλαγή Υπουργού στην ίδια Κυβέρνηση. Προφανώς, οι σχολές και τμήματα θα πρέπει να συνδέονται με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών. Να τους παρέχονται επαρκείς οικονομικοί πόροι από το Κράτος, να έχουν βιβλιοθήκες, εστίες και όλους τους απαραίτητους χώρους που ταιριάζουν σε ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο. Επίσης, να στηρίζονται σε ένα ικανοποιητικό αριθμό καθηγητών», προσθέτει η κ. Σολωμού και συνεχίζει:

«Το τμήμα της Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο μπορεί να καλύψει όλες τις πιο πάνω προϋποθέσεις, σε συνδυασμό και με το νοσοκομείο της περιοχής. Έχει αποδεδειγμένη και σημαντική συνεισφορά στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης στους φοιτητές του και αδιαμφισβήτητα η λειτουργία του αποτελεί «οξυγόνο» για την τοπική οικονομία. Καλώ την Κυβέρνηση έστω αυτή την ώρα να πάρει πίσω την απόφασή της και να ακούσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Θα δώσουμε αγώνα μέχρι τέλους».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com