Το επιτελικό χάος της κυβέρνησης των αρίστων.

Το απόλυτο μπάχαλο επικράτησε χτες στην Αττική κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Ο κύριος υπεύθυνος της όλης κατάστασης και προφανώς "άριστος" αφού ανήκει στην κυβέρνηση των "αρίστων" κατά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης περιφέρεται από το πρωί, από κανάλι σε κανάλι προκειμένου να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαφανισμένος... Και πως να μην είναι άλλωστε αφού ο κ. Στυλιανίδης εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον ίδιο και την κυβέρνηση του καταρρίπτοντας τον μύθο των... αρίστων.

Από το πρωί όπως προανέφερα, ο κ. Στυλιανίδης περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και το πρώτο πράγμα που αναφέρει, προκειμένου προφανώς να καλύψει το κεφάλι του, είναι ότι: "δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών".

Ακολουθεί κατόπιν η γνωστή... "μετακύλιση ευθυνών", με τον ίδιο να αναφέρει ότι υπεύθυνη για το χάος που δημιουργήθηκε, είναι η διοίκηση της "Αττικής Οδού". Στην επισήμανση δε των δημοσιογράφων ότι τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα και στην Κατεχάκη και στην Κηφισίας και στην Λαυρίου αλλά και σε άλλους κεντρικούς και συνοικιακούς δρόμους, τότε η ευθύνη κατά τον κ. Στυλιανίδη μετακυλίεται στους οδηγούς, στους περιφερειάρχες και στην μετεωρολογική υπηρεσία που δεν προέβλεψε την σωστή ώρα και το μέγεθος της κακοκαιρίας!!!

Φυσικά μόνο ο ίδιος και το κράτος δεν φέρει ευθύνη...

Απόψε βέβαια στο δελτίο ειδήσεων ακούσαμε από το στόμα του Υπουργού, ότι τώρα (δυόμιση χρόνια μετά) δημιουργούνται και εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφόρησης για τα σημεία που υπάρχει πρόβλημα... 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ζητά να επιβληθούν πρόστιμα στους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό που δεν είχαν αλυσίδες.

Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος αλλά επιτελικό χάος επισήμανε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, με σύσσωμη την αντιπολίτευση να εξαπολύει πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βέβαια ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού, Βασίλης Χαλκιάς, παραιτήθηκε μετά το χάος που δημιουργήθηκε.

Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα παραιτηθεί κανείς;

 

Β. Χρ. Αποστολόπουλος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com