ΚΟΥΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Θέτω ξανά υποψηφιότητα για τοπικός σύμβουλος Δάφνης

Γεννήθηκα το 1980 στη Δάφνη Καλαβρύτων. Από τότε έως και σήμερα ζω στην Δάφνη.

Είμαι κτηνοτρόφος και διατηρώ κρεοπωλείο στο κέντρο του χωριού, με δύο σύγχρονες και καλά οργανωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο ανήλικα παιδιά. Είμαι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές, όπου έθεσα για πρώτη φορά υποψηφιότητα.

Προσπάθησα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισε το χωριό μας όπως ή δήθεν ακαταλληλότητα του δημοτικού σχολείου μας και το κλείσιμο αυτού, καθώς και η προσπάθεια μεταφοράς του σε άλλο χωριό. Εκεί αντιστάθηκα με κάθε τρόπο και με όλες μου τις δυνάμεις (με μηχανικό, με έγγραφα στοιχεία και γραπτές προτάσεις, οι οποίες είναι στη διάθεσή οποίου θέλει να δει, καθώς είναι κατατεθειμένες στο Δήμο με αριθμό πρωτοκόλλου και οι οποίες αποδεικνύουν ότι το σχολείο είναι κατάλληλο).

Θέτω ξανά υποψηφιότητα για τοπικός σύμβουλος και σαν γονιός θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο τους. Πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι παρά τις αντιπαραθέσεις τους πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα, τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία.

Ζητώ άμεσα λύση σε προβλήματα καθημερινότητας της Δάφνης, για τα οποία θέλω  να συμμετάσχω ενεργά στην επίλυση τους.

Μερικοί από τους στόχους μου είναι, η ανάπτυξη του τουριστικού τομέα, ο οποίος στο χωριό μας είναι ανύπαρκτος, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και η καταλληλότητα του πόσιμου νερού, διότι θεωρώ πως αυτή τη στιγμή το νερό είναι ακατάλληλο. Συνάμα θα μεριμνήσω να δοθεί βοήθεια στους κτηνοτρόφους ειδικά στον κάμπο, ο οποίος σήμερα είναι εγκαταλελειμμένος χωρίς νερό στα περισσότερα σημεία του λόγω της κακής διαχείρισης των νερών του Λάδωνα.

Θα τιμήσω την ψήφο των συμπατριωτών μου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για τη Δάφνη μας. 

ΚΟΥΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Δάφνης

με το συνδυασμό "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

του Θανάση Κανελλόπουλου

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com