Η Δάφνη ψηφίζει Θανάση Κανελλόπουλο!

Πρωτοφανής παρουσία του κόσμου στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Κανελλόπουλος επισκέφτηκε το Σάββατο πρωί την Κλειτορία όπου πραγματοποιήθηκε η γνωστή και παραδοσιακή εμποροπανήγυρη.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Συμβούλους και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, συνομίλησε με όλους τους εμπόρους που είχαν στήσει τις γνωστές «παράγκες», ο καθένας με τα πωλούμενα προϊόντα του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρχαν έμποροι με πολύ παραδοσιακά εμπορεύματα (π.χ. ενδύματα, εργαλεία, κουδούνια για τα αιγοπρόβατα και οικιακά σκεύη) που θύμιζαν παλιές συγκινητικές εποχές.

Στη συνέχεια περιόδευσε στα καταστήματα καθώς επίσης χαιρέτησε και συνομίλησε με πολλούς συνδημότες μας που παραδοσιακά καθόντουσαν στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Την ίδια ημέρα, αφού περιόδευσε σε Δημοτικές Κοινότητες της Κλειτορίας (Άνω Κλειτορία και Κλείτωρ) και των Παϊων (Πεύκο και Πάος), κατέληξε στη Δάφνη, όπου έκανε την κεντρική του ομιλία προς τους κατοίκους της Δάφνης και των πέριξ αυτής Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η παρουσία του κόσμου ήταν πρωτοφανής για την περιοχή και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, δείχνοντας την απόφασή τους να συμπαρασταθούν στον κύριο Κανελλόπουλο και στην επίτευξη του στόχου του να είναι η παράταξή του νικήτρια στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και επευφημίες.

Ο κύριος Κανελλόπουλος ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματός του (συγκροτημένο πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος πόλος έλξης επιχειρηματιών, δημιουργία υποδομών ώστε να υπάρχει τουρισμός 365 μέρες το έτος, ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής (κτηνοτροφία και γεωργία), ανάδειξη όλων των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου και αξιοποίηση όλων των τουριστικών χώρων της περιοχής, στον εκσυγχρονισμό του Δήμου ώστε ο πολίτης να έχει άμεση πρόσβαση κλπ).

Τέλος, ο κύριος Κανελλόπουλος αναφέρθηκε σε ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής που έχουν σχέση με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση των κτηνοτροφικών και γεωργικών μονάδων, άνοιγμα και συντήρηση αγροτικών δρόμων, επαναφορά και ανάπτυξη καλλιέργειας παραδοσιακών ποικιλιών (π.χ. σταφυλιών, μήλων κλπ), σταθερή υγειονομική περίθαλψη στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας, λήψη μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας (βιολογικός καθαρισμός, διαχείριση λυμάτων, καθαρό και υγιές πόσιμο νερό, αποκομιδή απορριμμάτων), δυνατότητα πρόσβασης των κατοίκων στις κωμοπόλεις της περιοχής (Πάος, Τριπόταμα, Κλειτορία, Καλάβρυτα) για την εξυπηρέτηση των βασικών τους καθημερινών αναγκών με συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανέπτυξε λεπτομερώς.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία στην Κλειτορία και την κεντρική ομιλία στη Δάφνη Καλαβρύτων

 

α

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com