Την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το τέλος παρεπιδημούντων ζητά ο Γιώργος Τσενές

ενώ επικρατεί έντονος προβληματισμός στους επιχειρηματίες ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων...

Την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του τέλους παρεπιδημούντων,  ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Νασιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τσενές.

Στην επιστολή του ο κ. Τσενές, αναφέρεται στον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία που έχει προκληθεί στους επιχειρηματίες του Δήμου Καλαβρύτων, από την ενέργεια των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου να στείλει ειδοποιητήρια για να βεβαιώσει ανείσπρακτα τέλη 0,5% παρεπιδημούντων και τέλους 0,5% και 5% επί ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων του Δήμου σε βάθος 10ετιας, επισημαίνοντας ότι οι λόγοι θα αναλυθούν διεξοδικά ενώπιον του μοναδικού αρμοδίου οργάνου, το οποίο είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη από τις 28 Νοεμβρίου 2021, σε άρθρο στο KNet με τίτλο "Τα "ραβασάκια" του Δημάρχου αναστάτωσαν τους επιχειρηματίες του Δήμου Καλαβρύτων", είχαμε επισημάνει ότι καλούνται οι επιχειρηματίες να πληρώσουν εδώ και τώρα αναδρομικά που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ ανά επιχείρηση, ενώ είχαμε προειδοποιήσει ότι έρχεται και η σειρά των υπόλοιπων δημοτών, γεγονός για το οποίο επιβεβαιωθήκαμε και με τις ατομικές ειδοποιήσεις προ... βεβαίωσης με συνολικό ποσό 148,80 ευρώ ανά νοικοκυριό, στις οποίες αναφερθήκαμε χτες. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Τσενέ προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων:

 

Καλάβρυτα 28 Απριλίου 2022

Προς: Τον κον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων

Κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να συγκαλέσετε άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό προς συζήτηση θέμα την επιβολή του τέλους παραπιδημούντων στους επαγγελματίες του Δήμου μας.

Επειδή το θέμα αυτό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό καθώς και ανησυχία για πολλούς και εύλογους λόγους οι οποίοι θα αναλυθούν διεξοδικά ενώπιον του μοναδικού αρμοδίου οργάνου, το οποίο είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, ελπίζοντας ότι θα πάρει τις δέουσες αποφάσεις.

Με τιμή,

Γιώργος Τσενές

Δημοτικός Σύμβουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com