Θ.Ι.ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, με τραγικές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους.

Το εμπάργκο και τα διάφορα οικονομικά παιχνίδια της "Δημοκρατικής Δύσης", συνταράσσουν την υφήλιο, καλλιεργούν την ανησυχία, την αβεβαιότητα, τον φόβο για παγκόσμια εμπλοκή. Καταβαραθρώνουν το βιοτικό επίπεδο των λαών και ιδιαίτερα των μικρών χωρών. Η ακρίβεια και με ότι αυτή συνεπάγεται είναι πλέον μπροστά μας.

Η Ελλάδα της εξάρτησης, της υποτέλειας, του "γιες μεν" παίζει το δικό της βιολί, με απρόβλεπτους κινδύνους για τη χώρα και το λαό της. Έφτασε να καλεί την φασιστική συμμορία των Ουκρανών στο κοινοβούλιο. Στο "ναό της δημοκρατίας" και να χειροκροτεί κατενθουσιασμένο όλο το "δημοκρατικό τόξο".

Η "Ένωση Καλαβρυτινών", κάνει πάρτι με πολλές εκπλήξεις την Κυριακή στις 8 του Μάη στο ξενοδοχείο "Κάραβελ". Λίγο νωρίτερα ο ανεκδιήγητος δήμαρχος Καλαβρύτων, με το φοβερό πολιτικό κριτήριο και τη δημοκρατική συνείδηση, με άρθρο του ταύτισε τον πόλεμο της Ουκρανίας με την εκτέλεση των Καλαβρυτινών!

Επιπολαιότητα;

Ανευθυνότητα;

Ας πούμε απλά και ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

 

Θ. Ι. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com