Σπύρος Θεοχάρης για Παυλόπουλο: Αποφάσισε να γίνει "Πολίτης της Ελλάδας" με το Δήμο Καλαβρύτων να του δίνει αυτό το δικαίωμα.

Την άποψή του για ενδεχόμενη επίσκεψη και εκφώνηση ομιλίας, του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Προκόπη Παυλόπουλου στα Καλάβρυτα, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στο ετήσιο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, εξέφρασε μέσα από το KNet, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ και δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Θεοχάρης.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοχάρης δήλωσε: 

"Όταν ο κ. Παυλόπουλος ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή κατείχε το ύψιστο αξίωμα που του εμπιστεύτηκε η ελληνική πολιτεία, λειτουργούσε τοπικιστικά. Γι αυτό και αποφάσισε να υπογράψει, "νίπτοντας τας χείρας του", τα δύο επίμαχα προεδρικά διατάγματα προκειμένου να εξυπηρετήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μάνη, σε βάρος της νεότερης ιστορίας της πατρίδας μας και κατά συνέπεια και των Καλαβρύτων. Τώρα που πλέον δεν κατέχει θεσμικό αξίωμα, αποφάσισε να λειτουργήσει ως πολίτης της Ελλάδας με τον Δήμο Καλαβρύτων να του δίνει αυτό το δικαίωμα".

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com