Συνάντηση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με κλιμάκιο των ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ

Στο πλαίσιο πανελλαδικών δράσεων των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του επίσκεψη από κλιμάκιο αποτελούμενο από τους εκπαιδευτικούς Θανάση Γκούμα - Οργανωτικό Γραμματέα της ΔΟΕ και Ανδρέα Μπαγιώργο -Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εκπαίδευση αυτήν την περίοδο, όπως η κατάσταση στα σχολεία με την πανδημία, η κάλυψη των κενών, οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και η προσπάθεια για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημέρωσε τα συνδικαλιστικά στελέχη για την επικρατούσα κατάσταση της εκπαίδευσης στην περιοχή της Αχαΐας, που φέτος βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς και για τα προβλήματα, όπως το στεγαστικό πρόβλημα μέρους των νηπιαγωγείων της Πάτρας.

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και υπήρξε ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά ζητήματα, αλλά και για τις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις. Άλλωστε, όλοι τους είναι παλιοί γνώριμοι από κοινούς αγώνες στο πλαίσιο του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com