Συλλυπητήρια του Κώστα Μάρκου στην οικογένεια της 56χρονης συμπατριώτισσάς μας.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, εξέφρασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου, στην οικογένεια της 56χρονης συμπατριώτισσάς μας, που έχασε τη ζωή της μετά από τον εμβολιασμό της με την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της covid-19.

"Είμαστε όλοι σε αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία πρόκειται να διενεργηθεί άμεσα και θα φωτίσει επαρκώς τα ακριβή αίτια του θανάτου της", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες εργασίας για το υγειονομικό και των υπόλοιπων εργαζομένων του ΕΣΥ, αλλά και την ανάγκη "να συνεχίσουμε να βαδίζουμε το δρόμο του μαζικού εμβολιασμού, δεδομένου ότι έτσι θα μπει ένα φρένο στον αριθμό εκείνων, που νοσούν βαριά από τη συγκεκριμένη νόσο"

Ακολουθεί ολόκληρο το συλλυπητήριο μήνυμα του Κώστα Μάρκου:

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της 56χρονης συμπατριώτισσάς μας, που έχασε τη ζωή της μετά από τον εμβολιασμό της με την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της covid-19.

Είμαστε όλοι σε αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία πρόκειται να διενεργηθεί άμεσα και θα φωτίσει επαρκώς τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όταν αναφερόμαστε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, απαιτείται νηφάλια εκτίμηση των γεγονότων και γνώση των πορισμάτων των ειδικών. Το προσωπικό του ΕΣΥ διαχρονικά, αλλά πολύ περισσότερο τα χρόνια της κρίσης και τελευταία με την πανδημία, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην ανάγκη για καθολική και αξιόπιστη φροντίδα υγείας του πληθυσμού. Παρά τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες εργασίας, το υγειονομικό προσωπικό και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ΕΣΥ απέδειξαν την εξαιρετική και διαχρονική συμβολή τους στην αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης. Από τον γενικό αυτό κανόνα δεν παρέκκλινε ούτε το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.

Απαιτείται ψυχραιμία λοιπόν και αυτοσυγκράτηση όταν εκφράζουμε κρίσεις και κάνουμε αναφορές για την επιστημονική επάρκεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού μια δομής δημόσιας Υγείας, όπου εργάζονται συμπολίτες μας που καθημερινά καταθέτουν την ψυχή τους για να κρατηθεί όρθια η κοινωνία.

Απαιτείται επίσης εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε το δρόμο του μαζικού εμβολιασμού, δεδομένου ότι έτσι θα μπει ένα φρένο στον αριθμό εκείνων, που νοσούν βαριά από τη συγκεκριμένη νόσο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.