Δήλωση - κάλεσμα του Κώστα Μάρκου

Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα και στην Αχαΐα, συνιστά μια σοβαρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και παράλληλα ακυρώνει την προοπτική να μπει η χώρα σε τροχιά δημοκρατίας και βιώσιμης ανάπτυξης για τους πολλούς. Πρόκειται δηλαδή για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι προς το συμφέρον της πλειοψηφίας της κοινωνίας και οφείλουμε να το αναλύσουμε άμεσα και να το αλλάξουμε όσο μπορούμε στη νέα εκλογική αναμέτρηση.

Ασφαλώς πρέπει να αναζητηθούν και  να συζητηθούν σε βάθος οι αιτίες της ήττας. Αλλά σημασία έχει από ποια σκοπιά  και με ποιο τρόπο θα «διαβάσουμε» και θα αντιμετωπίσουμε την ήττα. Υπάρχει η επιλογή του ατελείωτου πένθους και της παραίτησης, της συγκάλυψης  των προβλημάτων ή της επιδερμικής ενασχόλησης με αυτά. Υπάρχει όμως και η επιλογή να αξιοποιήσουμε την ήττα  ως πηγή μάθησης και δύναμης για το μέλλον. Και είναι η μόνη που ταιριάζει στην Αριστερά και η μόνη που έχει δικαιωθεί  ιστορικά.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους ψηφοφόρους της Αχαΐας που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και ειδικά τους χιλιάδες πολίτες που εκτίμησαν την προσφορά μου και το κοινοβουλευτικό έργο που παρήγαγα την προηγούμενη τετραετία και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Συγχαίρω τους τρεις συντρόφους που εκλέχθηκαν, τη Σία Αναγνωστοπούλου, τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Κυριακόπουλο και τους εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον πολύ δύσκολο αγώνα που έχουν μπροστά μας στη Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.  

Σε ότι με αφορά δεσμεύομαι, όπως επί δεκαετίες τώρα πράττω, να είμαι παρών στους αγώνες της Αριστεράς παλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. 

Της Αριστεράς που έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά.

Σας καλώ να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  στη νέα εκλογική μάχη, που -μην ξεχνάμε- δίνεται ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την κοινωνική αδικία.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com