Ο Κώστας Μάρκου για το επεισόδιο με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σήμερα το πρωί στην βουλή.

Από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κωστα Μάρκου, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τις συκοφαντίες και τις ύβρεις όπως αναφέρει, του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου εναντίον του ίδιου,  σήμερα το πρωί εντός του Κοινοβουλίου.

Θέμα : Δελτίο τύπου σχετικά με τις συκοφαντίες και τις ύβρεις του βουλευτή του ΚΙΝΑΛΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου εναντίον του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστα Μάρκου  σήμερα το πρωί εντός του Κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε εναντίον μου σήμερα το πρωί εντός του Κοινοβουλίου μια χυδαία επίθεση. Ευρισκόμενος σε προφανές ντελίριο, με κατηγόρησε ως "διαπλεκόμενο" και ότι τάχα "έχει να αποκαλύψει πολλά για μένα". Του απάντησα αυτολεξεί: "Μιλάς εσύ που είσαι ανοικτός πολιτικά", προφανώς εννοώντας τις πολιτικές του θέσεις και την πλήρη ταύτισή τους με τις θέσεις της ΝΔ. Στην ομολογουμένως έντονη αντίδρασή μου, ως άδικα προσβεβλημένος πολίτης, δεν εμπεριείχα καμία απρεπή λέξη. Το προεδρείο της Βουλής εντελώς αντιδημοκρατικά ζήτησε μόνο από εμένα να εξέλθω της αίθουσας! Απευθυνόμενος λοιπόν στον κ. Κωνσταντινόπουλο καθώς και στους συμπαραστάτες του στη Βουλή, από το ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ, τους ενημερώνω ότι είμαι ανοιχτός σε κάθε μαρτυρία που υποδηλώνει ότι συμμετείχα σε οποιαδήποτε διαπλοκή. Τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του. Αλλιώς, ο συγκεκριμένος βουλευτής θα κληθεί να λογοδοτήσει για την αλήθεια ή αναλήθεια των ισχυρισμών του και να καταθέσει τα δήθεν στοιχεία για τις απαράδεκτες και αστήρικτες εκστομίσεις του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.