Ιάσονας Φωτήλας: Όταν χαλάει η δουλειά

Κάποιοι θέλουν να «τελειώνουν» με τον Φωτήλα. Να τον «βάλουν στα καλούπια τους». «Χαλάει» βλέπεις τη δουλειά. Προσπαθούν έτσι σε κάθε ειλικρινή και ουσιαστική τοποθέτησή μου για θέματα του νομού να αναζητήσουν συμμάχους - στα όνειρά τους - τον Πατραϊκό λαό, διαστρεβλώνοντας κατά το συμφέρον τους τα λεγόμενά μου. Αυτοί που – κι ας αναρωτηθεί ο κάθε Πατρινός και Αχαιός, γιατί φτάσαμε ως εδώ -, για χρόνια τώρα σιωπούν ή προβάλλουν λάθος ό,τι έγινε ή δεν έγινε στην Πάτρα. Όλοι γνωρίζουν τη συμφωνία των συμφερόντων πέρα από κόμματα και χρώματα που κράτησε την Αχαΐα μακριά από την ανάπτυξη. Δυστυχώς για όλους αυτούς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει άμεσο, τεκμηριωμένο και υλοποιήσιμο σχέδιο. Το ψέμα με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριακού Μητσοτάκη «έχει κοντά ποδάρια» και σύντομα ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Όσο οι Αχαιοί μου δίνουν το δικαίωμα να είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των Πατρινών αλλά και για όλων των Αχαιών και των Ελλήνων, τόσο δεν θα γίνω πολιτικός υπάλληλος και όργανο κανενός συμφέροντος.

Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί να γνωρίζουν ότι με την πολιτική ασχολήθηκα μεγάλος και είναι αργά για εμένα να αλλάξω αρχές και αξίες.

Ιάσονας Φωτήλας

Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.