Ιάσονας Φωτήλας: «Ο αγροτικός κόσμος της Αχαΐας στην πρώτη γραμμή»

Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Αχαΐας, έθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Ο κ. Φωτήλας συζήτησε τα σχετικά ζητήματα σε διαδοχικές συναντήσεις που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουλίου με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη αλλά και τους Υφυπουργούς κ. Κώστα Σκρέκα και κ. Φωτεινή Αραμπατζή. Τον βουλευτή συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος της Παναιγιάλειου Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κ. Νίκος Μιχαλόπουλος και το μέλος του ΔΣ κ. Αποστόλης Δημόπουλος.

Ψηλά στην ατζέντα των επαφών ήταν η αναδιάρθρωση στη σταφιδοκαλλιέργεια καθώς και θέματα όπως οι χαμηλές τιμές των παραγωγών στο λάδι και τα λεμόνια αλλά και η ανάγκη στήριξης των συνεταιρισμένων αγροτών μέσα από ένα νέο φορολογικό και συνεταιριστικό νομοθετικό πλαίσιο.

Ειδικότερα για την αναδιάρθρωση της σταφίδας, το Υπουργείο πρότεινε να του δοθεί μια ολοκληρωμένη εισήγηση, που να στηρίζεται – σε αυτό που ο κ. Φωτήλας τόνισε – οικονομική βιωσιμότητα του προϊόντος. Για το λόγο αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία του βουλευτή ΝΔ Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα τόσο με το Υπουργείο όσο και με τους αγροτικούς φορείς και εταιρίες – κυρίως δε με την Παναιγιάλεια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.