Η Χριστίνα Αλεξοπούλου κοντά στα άτομα με "Ειδικές Ανάγκες"

Το  «Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» στο Αίγιο, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου. Τη Βουλευτή υποδέχθηκε ο πρόεδρος, κ. Θόδωρος Στεφανίδης, ο οποίος την ευχαρίστησε για το διαχρονικό ενδιαφέρον της για το Κέντρο.

Ο κ. Στεφανίδης ενημέρωσε την κα. Αλεξοπούλου για τα ζητήματα που απασχολούν το ΕΚΑΜΕ και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εύρυθμη λειτουργία του. Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησαν με το προσωπικό, ενώ προσέφεραν συμβολικά δώρα στα παιδιά.

Η κα. Αλεξοπούλου συνεχάρη τον πρόεδρο για τις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών και της ποιότητας των υπηρεσιών του Κέντρου, για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση που κατάφερε να αποκτήσει και για την επικείμενη ανέγερση των νέων εγκαταστάσεών του.

Το ΕΚΑΜΕ επιτελεί ένα σημαντικό λειτούργημα, απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό και βοηθώντας στην κοινωνική τους ενσωμάτωση.  Με την ανέγερση των νέων εγκαταστάσεών του, θα μπορέσει να επιτελέσει το έργο του με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πάντα με την ίδια αγάπη και αφοσίωση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.