ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Οι νέοι Έλληνες απέδειξαν τη «μαγκιά» τους με τους εμβολιασμούς.

4.000.000 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν ήδη ολοκληρωθεί στη χώρα, ενώ εκατό και πλέον χιλιάδες, πραγματοποιούνται κάθε μέρα. Ένας αριθμός ικανός να μας οδηγήσει στην ελευθερία, ακόμα και μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, καθώς μέχρι το τέλος του Ιουλίου, κάθε ενήλικος πολίτης θα μπορεί να είναι μέρος του Εθνικού Τείχους Ανοσίας.

Παράλληλα, η Ελλάδα πέτυχε να είναι πρωτοπόρος στους ημερήσιους εμβολιασμούς αναλογικά με τον πληθυσμό, ακόμη και σε σύγκριση με τις πιο πλούσιες, ανεπτυγμένες και βιομηχανοποιημένες χώρες του κόσμου, αφήνοντας πίσω της μέλη του G7 και του G20, όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ιταλία. 

Το πιο αισιόδοξο, είναι πως οι νέοι Έλληνες, δεν πτοήθηκαν από τις ανυπόστατες θεωρίες συνομωσίας, δεν άκουσαν τις «Κασσάνδρες» της αντιπολίτευσης, δεν παρασύρθηκαν από τους «παντογνώστες» του internet και των κοινωνικών δικτύων.  Έχοντας την μεγάλη ανάγκη να επιστρέψουν πίσω στις δουλειές και στις ζωές τους, έδειξαν εμπιστοσύνη στην επιστήμη αλλά και στην Κυβέρνηση και είναι αυτοί που οδηγούν πια την κούρσα των εμβολιασμών. Έμπρακτα και με εμφατικό τρόπο, λένε σε όλους μας, πως “μαγκιά, είναι να εμβολιαστείς!”.

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την επιτυχία της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού, ξεκινά με όλες τις δυνάμεις της, την υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».  

Σε αυτό, πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι οι νέοι. Γι αυτούς πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά και συγκεντρωμένα, με πλήθος δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, με την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και του τρόπου λειτουργίας της χώρας και με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, την στήριξη της απασχόλησης, την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και την αναστροφή του “braindrain”.

Να εξασφαλίσουμε για τη νέα γενιά των Ελλήνων, θέσεις εργασίας, βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον, προοπτική και όραμα για την επόμενη σελίδα της Πατρίδας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Βουλευτής Ν. Αχαΐας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.