ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Μοχλός ανάπτυξης τα ΕΑΣ για την Αχαΐα

Στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων του Αιγίου παραβρέθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στο εργοστάσιο.

Ο Υφυπουργός επιβεβαίωσε εκ νέου, το σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, με την παραγωγή του Εθνικού Τυφεκίου μέσα στην επόμενη διετία, όπως πρόσφατα είχε ανακοινώσει και από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας και σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της κας Αλεξοπούλου.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η πρόθεση του Υπουργείου για την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, συμβαδίζοντας με τις κατευθύνσεις της Κυβέρνησης για πράσινες δημόσιες υποδομές. «Πρωτεύων στόχος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας στην μετά COVID εποχή, και η δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Η κατασκευή του Εθνικού Τυφεκίου, συντελεί προς αυτή την κατεύθυνση και θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για το Αίγιο και την Αχαΐα.» δήλωσε η Βουλευτής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.