Ερώτηση του Α. Τσιγκρή στον Υπουργό Εσωτερικών για τις εργασίες στην Παναγία Τρυπητή Αιγίου

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με αφορμή τις χρονικές καθυστερήσεις έναρξης των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο.
Σύμφωνα με το Αχαιό βουλευτή:
“Το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής αποτελεί θρησκευτικό σύμβολο ανυπολόγιστης αξίας για την Αχαΐα και ιδιαίτερα για την Αιγιάλεια.
Το έργο αποκατάστασης του ιερού προσκυνήματος βρίσκεται για μήνες σε αδικαιολόγητη στασιμότητα, ενώ η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας έχει μεταφερθεί επί μήνες στη Μητρόπολη του Αιγίου, με συνέπεια χιλιάδες πιστοί να αδυνατούν να το επισκεφθούν.
Πρέπει να εξασφαλισθούν άμεσα οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι, να καταγραφούν με ακρίβεια οι εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν και πάνω από όλα, να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συντονιστούν οι ενέργειες όλων των αρμοδίων φορέων.
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την επιτυχημένη και γρήγορη ολοκλήρωση του έργου”.
Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής ρωτά τον Υπουργό Εσωτερικών: α) σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άμεση έναρξη των εργασιών και β) πότε πρόκειται να ολοκληρωθούν οι εργασίες;
image1.jpeg
image2.jpeg

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.