Νικόλαος Παπαβραμόπουλος: Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον συνδυασμό “ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” στο τοπικό συμβούλιο Καλαβρύτων

Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες, 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Καλάβρυτα, ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου στο Λύκειο Καλαβρύτων. Είμαι απόφοιτος από το τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Οικονομολόγος, υπάλληλος Ε.Φ.Κ.Α., προερχόμενος από τον πρώην Ο.Γ.Α. Έχω τριάντα χρόνια εργασιακού βίου στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Διαμένω μόνιμα και εργάζομαι στα Καλάβρυτα, τόπο καταγωγής μου. Είμαι έγγαμος με την Μπέττυ Νταουσιάνη, υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς και έχω δύο παιδιά.

Η περίοδος που διανύουμε αλλά και αυτή που ακολουθεί, με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου 2023, αποτελεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, μεγάλων προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών για την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Ειδικά για το Δήμο Καλαβρύτων, οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν μια κρίσιμη μάχη η οποία δεν χωρίζει, αντίθετα ενώνει σ’ ένα κοινό στόχο: στην αξιοποίηση των ευκαιριών και στη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για τη διαμόρφωση ενός Δήμου σύγχρονου και λειτουργικού, αναπτυξιακά δυναμικού, οικονομικά βιώσιμου που θα βρίσκεται κοντά στον δημότη με διαφάνεια, λογοδοσία και χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και τοπικούς παραγοντισμούς.

Ενός Δήμου που θα δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σε κάθε χωριό και ενότητα του Δήμου μας, μέσα από το σωστό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης, ενός Δήμου που θα επενδύει σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι η πρωτόγεννης παραγωγή, η μεταποίηση, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Για να γίνει αυτό πράξη, ο Δήμος μας χρειάζεται συστηματική δουλειά, επεξεργασμένο σχέδιο και προτάσεις, μα πάνω απ’ όλα, χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα για να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο Δήμος Καλαβρύτων.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, του μεγάλου σεβασμού που τρέφω προς όλους και όλες σας και της αγάπης μου για τον τόπο μας και με οδηγό πάντα τις αξίες και τις αρχές μου συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων κον Θανάση Κανελλόπουλο επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” μιας δυναμικής αυτοδιοικητικής ομάδας που διεκδικεί το Δήμο Καλαβρύτων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο 2023, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη, όχι την προσωπική, αλλά τη συλλογική, για τον τόπο μας.

Γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπούν και πιστεύουν στις δυνατότητες αυτού του ευλογημένου τόπου και από μια ισχυρή δημοτική ομάδα που θα συνδυάζει την εμπειρία, την ανανέωση, το ήθος και την αποτελεσματικότητα και η οποία θα αντλεί τη δύναμή της από την ίδια την κοινωνία, δρώντας συλλογικά με γνώμονα πρώτα τους πολίτες και τις ανάγκες τους.

Σε όλη μου τη διαδρομή, παρακολουθούσα με ζωηρό και ειλικρινές  ενδιαφέρον τα δρώμενα στην πολιτική, αλλά και στην κοινωνική ζωή του τόπου μας, προσπαθώντας, με κάθε δυνατό τρόπο, για τη βελτίωση θεσμών και αξιών. Επιθυμία και ισχυρό κίνητρο μου είναι να αγωνιστώ και να υπηρετήσω ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύω ακράδαντα στον άνθρωπο. Στη συμμετοχή του στα κοινά. Στη συνεργασία για το κοινό καλό. Στη συνέργεια για τις μεγάλες αποφάσεις, στη διαφάνεια, στη διαβούλευση, στη συμμετοχικότητα, τα οποία αποτελούν σήμερα, όχι απλά ζητούμενο για τον Δήμο Καλαβρύτων, αλλά αδήριτη ανάγκη.

Προτεραιότητα μας, η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και υποχρέωση μας η διαφύλαξη και η ανάδειξη του ιστορικού, πολιτιστικού, τουριστικού και περιβαλλοντολογικού πλούτου που διαθέτουμε.


Με τιμή
Νικόλαος Παπαβραμόπουλος
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλαβρύτων


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com