ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Τα "απόνερα" της συνάντησης "κλυδωνίζουν" την παράταξη Παπαδόπουλου.

Η άποψη που είχαμε διατυπώσει καιρό τώρα μέσα από το KNet, ότι δηλαδή η δημοτική αρχή Παπαδόπουλου είναι ίσως η χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον τόπο, έχει πλέον εμπεδωθεί. Όπως όλα δείχνουν, η άποψη αυτή έχει πλέον επικρατήσει σε ολόκληρο το δήμο Καλαβρύτων.

Ακόμα και άνθρωποι που στο παρελθόν στήριξαν τον νυν δήμαρχο, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, τηρούν αποστάσεις από τον ίδιο και την πολιτική του, μιλούν για “καθεστώς Παπαδόπουλου” και πιστεύουν ότι επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου ο τόπος να απαλλαγεί από όλη αυτή την νοσηρή κατάσταση.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, μιλούν για “καθεστώς” το οποίο κατά κύριο λόγο στηρίζεται σε ανθρώπους οι οποίοι αδιαφορώντας για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας και προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντά τους, δεν διστάζουν να λοιδορήσουν, να προσπαθήσουν να απαξιώσουν, ή ακόμα και να απειλήσουν έμμεσα ή άμεσα, όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Ιδιαίτερα δε, αυτούς που έχουν το θάρρος και την τόλμη να εκφράζουν την άποψή τους δημόσια.

Πρόσφατα, όπως έχουμε γράψει, έγινε μια συνάντηση στην Κλειτορία όπου συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα της περιοχής και όχι μόνο. Κοινή διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων ενόψει μάλιστα και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, ήταν ότι όλοι πρέπει άμεσα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κινηθούν σε μια κοινή προσπάθεια, προκειμένου όλο αυτό το κλίμα μιζέριας και υποβάθμισης που επικρατεί σήμερα, να αντιστραφεί. Θεωρούν μάλιστα, ότι από την προσπάθεια αυτή, δεν περισσεύει κανείς.

Πρόκειται στην ουσία για προσκλητήριο ακόμα και σε “ετερόκλιτες” δυνάμεις, με κοινή συνισταμένη το μέλλον του τόπου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνάντηση αυτή, παρά τα όσα άνθρωποι της παράταξης Παπαδόπουλου διαδίδουν δημόσια, προκάλεσε αναταραχή και σοβαρούς κλυδωνισμούς στον νυν δήμαρχο και το περιβάλλον του.

Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε και από μια εναγώνια προσπάθεια δέσμευσης, (ακόμα και ενυπόγραφα!) κάποιων ανθρώπων, ιδιαίτερα στα χωριά του δήμου μας. Προσπαθούν δηλαδή να “αλιεύσουν” συμπατριώτες μας, πιστεύοντας ότι θα μπορέσουν να στελεχώσουν τόσο τα τοπικά όσο και το κεντρικό ψηφοδέλτιο, να τους αναγκάσουν να ταυτιστούν με όλο αυτό το “καθεστώς” ενώ είναι βέβαιο, κατά την πάγια και προσφιλή τακτική του Παπαδόπουλου και των περί αυτού, ότι θα τους “πουλήσουν” μετεκλογικά.

Πάντως κοινή διαπίστωση όλων, όσο αφορά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι ότι πρέπει, παραμερίζοντας μικροσυμφέροντα και μικροεγωισμούς,  με ενότητα, με σοβαρή προσπάθεια, με ρεαλιστικές προτάσεις, να δημιουργηθεί μια αξιόλογη εναλλακτική, πράγμα εντελώς εφικτό στο σημείο που έχουμε φτάσει. 

Τότε είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι όλο αυτό το “καθεστώς Παπαδόπουλου” που τόσα χρόνια τώρα ταλανίζει τον τόπο, θα καταρρεύσει με πάταγο!!!

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η κοινή συνισταμένη, γι' αυτό και τέτοιου είδους συναντήσεις, από ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας, αναμένεται να επαναληφθούν όχι μόνο στην δημοτική ενότητα Κλειτορίας, αλλά σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Β.Χ.Α.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com