ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο NOVARTIS

Ανακοίνωση με αφορμή την καταγγελία της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη ότι απαλείφθηκε κατά την μετάφραση επίσημου εγγράφου του FBI, που υπάρχει στη δικογραφία της υπόθεσης NOVARTIS, το όνομα του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλαβρύτων.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "γελοίες δικαιολογίες" από τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ γίνεται επίσης αναφορά για την "πλήρη αποσιώπηση του θέματος", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, από τα ΜΜΕ επιρρίπτοντας ευθέως τις ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Μα οι μέρες τους είναι μετρημένες και θα λάμψει η αλήθεια μέσα από την προοδευτική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ που γρήγορα θα γίνει πράξη" καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλαβρύτων:

Αιδώς Αργείοι. Σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο NOVARTIS. Διαγράφτηκε το όνομα Λοβέρδος, από το έγγραφο του FBI, που τον κατηγορεί ότι χρηματίστηκε από την εταιρία. Αστείες δικαιολογίες από το ΥΠ. Εξωτερικών. Γελοίες δικαιολογίες από τον περιβόητο Λοβέρδο. Αντιφατικές ανοησίες από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και διάψευση από την μεταφράστρια του κειμένου που δηλώνει, ότι παρέδωσε το κείμενο χωρίς να έχει σβηστεί το όνομα του Λοβέρδου. Άρα που έγινε η λαθροχειρία; Αλλού σε όποια χώρα συνέβαινε αυτό θα είχε παραιτηθεί όχι μόνον ο βουλευτής Λοβέρδος αλλά και όλη η κυβέρνηση που καλύπτει το σκάνδαλο. Τι καλύτερη απόδειξη λοιπόν για την ύπαρξη του σκανδάλου NOVARTIS όταν παραποιούνται επίσημα έγγραφα; Και απέναντι σε όλα αυτά τα τραγικά έχουμε άκρα του τάφου σιωπή από όλα τα Πετσοκαναλα. Πλήρης αποσιώπηση του θέματος, ταΐζοντας με σανό όσους ακόμα τα παρακολουθούν. Μα οι μέρες τους είναι μετρημένες και θα λάμψει η αλήθεια μέσα από την προοδευτική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ που γρήγορα θα γίνει πράξη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com