ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ: Θωρακίζουμε το ΕΣΥ ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα

«Θωρακίζουμε το ΕΣΥ ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα και να αντιμετωπίσουμε επαρκώς ένα πιθανό νέο κύμα της πανδημίας. Το παρόν σ/ν είναι άμεσα συνυφασμένο με τη διαχείριση της πανδημίας, την επίτευξη μεγαλύτερου ποσοστού εμβολιασμού και κατά συνέπεια την προστασίας της δημόσιας υγείας.» επισήμανε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Κύρωση της από 26.7.2021 τροποποίησης και αντικατάστασης της από 3.6.2019 επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς για το Έργο VI της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος “Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος” και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της υγείας και των παραρτημάτων της και άλλες επείγουσες διατάξεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19» ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι «Οι παρατάσεις όλων των συμβάσεων είναι συμβατές με τις διατάξεις του Συντάγματος και είναι απολύτως αναγκαίες για τη διαχείριση της πανδημίας το προσεχές διάστημα. Παράλληλα παρατείνεται η υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που χρήζουν νοσηλείας, ανεξαρτήτως της ασθένειας τους».

Επίσης ανέφερε ότι «είναι ένα ν/σ που συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, στην προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και του κοινωνικού συνόλου συλλήβδην. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχέδιο, το εφαρμόζει μέρα με τη μέρα και συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση της προσπάθειας και της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com