ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: "Η 17η Νοεμβρίου 1973 είναι ταυτισμένη με την αυταπάρνηση νέων ανθρώπων, οι οποίοι δεν δίστασαν να θυσιαστούν για να υπερασπιστούν τα δημοκρατικά ιδεώδη."

Σε μήνυμά της για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, αναφέρει:

«Η επέτειος της αντιδικτατορικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελεί μία ημέρα μνήμης και απότισης φόρου τιμής προς όλους όσους αγωνίσθηκαν για κοινές αρχές και αξίες, για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Η 17η Νοεμβρίου 1973 είναι ταυτισμένη με την αυταπάρνηση νέων ανθρώπων, οι οποίοι δεν δίστασαν να θυσιαστούν για να υπερασπιστούν τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Σαράντα οκτώ χρόνια μετά, έχουμε χρέος να ενθυμούμαστε και να σεβόμαστε τη γενιά εκείνη που μας άφησε μία σημαντική παρακαταθήκη, θέτοντας το θεμέλιο λίθο για την κατάκτηση των σύγχρονων πολιτικών, κοινωνικών και δημοκρατικών μας δικαιωμάτων».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com