Παραίτηση Θεοχάρη - Παπασπυρόπουλου από το ΔΣ της ΔΗΚΕΚ

Την πρόθεση της παράταξής του να διευκολύνει την επιλογή εκπροσώπου των Καστριών στο  ΔΣ της ΔΗΚΕΚ Σπήλαια Λιμνών Καστριών, γνωστοποίησε στην 8η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων που έγινε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021,  ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ κ. Σπύρος Θεοχάρης.

Λίγες ώρες αργότερα ο κ. Θεοχάρης, με επιστολή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη, κατέθεσε και εγγράφως τις παραιτήσεις, τόσο την δική του ως τακτικό μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ, όσο και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης ΑΝΑΣΑ κ. Κωνσταντίνου Παπασπυρόπουλου από την θέση του αναπληρωτή του.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: 

κ Πρόεδρε

Σε συνέχεια της τοποθέτησης μου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και σε σχέση με την κοινά αποδεκτή σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις ηθική και ουσιαστική αποκατάσταση της συγκρότησης του ΔΣ του φορέα με την συμμετοχή ενός εκπροσώπου των Καστριών στο  ΔΣ της ΔΗΚΕΚ . Επειδή παρόλες τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο της  Δημοτικής Αρχής όσο και όλων των παρατάξεων ότι αυτή η αδικία σε βάρος του χωριού αναζητείται τρόπος να αποκατασταθεί δύο και πλέον χρόνια τώρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα  !! Επειδή η παράταξή μας δεν μπορεί να μένει απαθής σε ένα τόσο σοβαρό θέμα απέναντι σε ένα χωριό όπου έχει στα σπλάχνα του αυτό το θαύμα της φύσης και επιπλέον ίδρυσε και ανέθρεψε την επιχείρηση που στην σημερινή της μορφή είναι ο αιμοδότης μια σειρά δράσεων για τον Δήμο μας !

Καταθέτουμε και εγγράφως της παραίτηση τόσο την δική μου ως τακτικό μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ όσο και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης μας  κ Κωνσταντίνου Παπασπυρόπουλου από την θέση του αναπληρωτή μου .

Παρακαλούμε κ Πρόεδρε να προχωρήσετε την διαδικασία αντικατάστασης μας και ανασυγκρότησης του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ λαμβάνοντας υπόψιν τα προαναφερθέντα επί της ουσίας!  .

 

Σπύρος Θεοχάρης

Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων επικεφαλής ΑΝΑΣΑ

Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com