ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Άρωγός ο Δήμος Καλαβρύτων με παρεμβάσεις βελτίωσης της εικόνας του χωριού και ελεύθερο internet!

Το έχουμε ξαναγράψει...

Βλέπετε οι... "μεγάλοι έρωτες" δεν κρύβονται!

Το Κρυονέρι Καλαβρύτων, με ευθύνη των δύο δραστήριων προέδρων, αυτού της Κοινότητας Κώστα Ντάλλα και του Συλλόγου Παντελή Καραπάνου, αλλά και της υπευθυνότητας που επιδεικνύουν καθημερινά οι κάτοικοι του χωριού, παρουσιάζει μια εικόνα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινότητες.

Τρανή απόδειξη, το πλήθος των επισκεπτών που το επισκέπτονται καθημερινά, τους καλοκαιρινούς αλλά και τους χειμερινούς μήνες.

Μιλάμε για επισκέπτες από Πάτρα, (μονοήμερες ή διήμερες αποδράσεις), αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε, την άψογη συνεργασία των δύο προέδρων που αναφέραμε παραπάνω, με το Δήμο Καλαβρύτων, που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα του χωριού. 

Πρόσφατα διαβάσαμε στη δημινιαία εφημερίδα "ΕΔΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ" που εκδίδει ο Σύλλογος, ότι με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, έκανε δεκτό κοινό αίτημα των δύο προέδρων και ενίσχυσε οικονομικά το Σύλλογο με το ποσό των 2.800€.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, μετά την παρέμβασή του στην παιδική χαρά, εκτέλεσε εργασίες συντήρησης και διόρθωσης της μάντρας του σχολείου (δημοσιεύουμε σχετική φωτογραφία στο τέλος του άρθρου). 

Ο Δήμος Καλαβρύτων στέκεται επίσης αρωγός στην προσπάθεια για ελεύθερο internet στο χωριό.

Μετά την εγκατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής στο γραφείο του συλλόγου και την σύνδεσή της με το  internet, τοποθέτησε κεραία για μεγαλύτερη εμβέλεια σήματος. Έχει ζητηθεί ήδη από τον ΟΤΕ η αύξηση ταχύτητας  του σήματος στα 50 Mbps και στη συνέχεια ο Δήμος έχει προγραμματίσει την τοποθέτηση αναμεταδότη στο καμπαναριό της εκκλησίας, ώστε η εμβέλεια του σήματος να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του χωριού.

Τέλος, πάλι ο Δήμος Καλαβρύτων, διέθεσε πρόσφατα και για τρεις ημέρες μηχάνημα που βελτίωσε τη βατότητα στους αγροτικούς δρόμους του χωριού.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Κ. Ντάλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Π. Καραπάνος και το Δ.Σ. ευχαριστούν:

Το Δήμαρχο Αθανάσιο Παπαδόπουλο και το Δημοτικό συμβούλιο για την οικονομική ενίσχυση,

τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Σφαραγγούλια για την εκτέλεση των εργασιών και

τον υπάλληλο του Δήμου κ. Γ. Πετρόπουλο για την βοήθειά του, στην προσπάθεια που γίνεται για το internet.

Β. Αποστολόπουλος

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com