ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επικείμενη επίσκεψη Παυλόπουλου

Το γενικότερο κλίμα οργής που έχει προκαλέσει η ενέργεια του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου να προσκαλέσει τον τεως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να παραστεί στις εκδηλώσεις την ημέρα μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έχει ήδη περάσει στον απλό κόσμο της πόλης μας.

Τα βέλη στρέφονται κατά πάντων...

Κατά του κ. Παυλόπουλου που πολλοί χαρακτηρίζουν "παραχαράκτη της ιστορίας" και δημιουργό του "μυθεύματος" της Μάνης.

Κατά του κ. Παπαδόπουλου με την πέρα από κάθε λογική, όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρουν, ενέργειά του να καλέσει τον κ. Παυλόπουλο στα Καλάβρυτα και μάλιστα την ημέρα μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Κατά του κ. Νασιώτη για την θέση που πήρε ο ίδιος χτες με άρθρο του στα τοπικά site, σε μια "απέλπιδα" προσπάθεια να υπερασπιστεί το Δήμαρχο. Συμπατριώτης μας έλεγε ότι, ο καλύτερος τίτλος που θα μπορούσε να βάλει στο άρθρο του ο Λάκης θα ήταν "ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤE ΤΟN ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!!"

Και τέλος κατά των δημοτικών συμβούλων, ειδικά της παράταξης Παπαδόπουλου για την αδυναμία τους να εκφράσουν άποψη.

Παραθέτουμε χαρακτηριστικό σχόλιο της συμπατριώτισσας μας Σοφίας Βλάχου η οποία είναι από τους ελάχιστους που δεν διστάζουν να πουν δημόσια την γνώμη τους. Γράφει η κ. Βλάχου απευθυνόμενη προς την δημοτική αρχή:

"Καλέσατε τον τέως πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ως επίσημο ομιλητή για τις εκδηλώσεις μνήμης στις 13 Δεκεμβρίου.

Να σας υπενθυμίσω ότι ο τέως πρόεδρος υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα που μας καθιστά υποδεέστερους σαν τόπο, κηρύσσοντας την Αρεόπολη της Μάνης ως την πρώτη ελληνική πόλη που ξεκίνησε η επανάσταση!!!

Κάνατε έκτακτα δημοτικά συμβούλια και λέγατε ότι θα διεκδικήσετε την ιστορική αλήθεια του τόπου μας...

Με τις δημόσιες σχέσεις, μας δείχνετε για ακόμα μια φορά ότι φάσκετε και αντιφάσκετε.

Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε την παρουσίαση των εκδηλώσεων και το φωτογραφικό σας άλμπουμ, θα μπορούσατε να είχατε καλέσει άλλους προσκεκλημένους που δεν έχουν συμβάλει στο να θίγεται η ιστορία του τόπου μας!!!

"Η ιστορία γνωρίζει ένα νόμο, το νόμο να κυνηγάει το ψέμα και να παρουσιάζει την αλήθεια"!!! - Τάκιτος"

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com