Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Σύμβουλος της Κοινότητας Καλαβρύτων Απόστολος Κοντής

Κατέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος Νίκου Παπαβραμόπουλου

Ανέλαβε στις 06/09/2021 τα καθήκοντά του το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Καλαβρύτων κ. Απόστολος Κοντής του Χαραλάμπους, μετά την ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου, σύμφωνα με την 15/2019 απόφαση ανακήρυξης του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων, καταλαμβάνοντας την θέση του Συμβούλου της Κοινότητας κ. Παπαβραμόπουλου Νικολάου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, διατελώντας σύμβουλος κατά το ήμισυ της θητείας (09/2019-09/2021), καθώς οι ανωτέρω είχαν καταλάβει με ίδιο αριθμό ψήφων την τρίτη εκλόγιμη θέση του επιτυχόντος συνδυασμού.

Ο Απόστολος Κοντής γεννήθηκε και ζει μόνιμα στα Καλάβρυτα. Εργάστηκε επί έτη ως τραπεζικός υπάλληλος στο Τοπικό Υποκατάστημα Καλαβρύτων της Εθνικής Τράπεζας, από όπου αποχώρησε το 2019, ενώ μέχρι και το 2016 υπηρέτησε παράλληλα στο γραφείο συναλλαγών της ΕΤΕ στην Κλειτορία.

Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με σημαντική προσφορά στην πολιτιστική ζωή της πόλης, ως δραστήριο μέλος του Θεατρικού Ομίλου Καλαβρύτων «Πάνος Μίχος» με συμμετοχή στα θεατρικά δρώμενα του Ομίλου και στην Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών 1821.

Είναι παντρεμένος με την κ. Δεσποτοπούλου Κων/να, Φιλόλογο του Γυμνασίου Καλαβρύτων και έχουν δύο παιδιά.

Το KNet εύχεται στον κύριο Κοντή καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Κοντής

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com