Θόδωρος Νασιώτης: ...γιατί η ιστορία ούτε ακυρώνεται, ούτε διαγράφεται, ούτε τροποποιείται.

Γιατί η ιστορία ούτε ακυρώνεται, ούτε διαγράφεται, ούτε τροποποιείται, ούτε με προεδρικά διατάγματα, ούτε με άλλα τερτίπια.

Πριν 15 περίπου ημέρες, η Δημοτική αρχή απέστειλε επιστολή πρόσκληση προς τον πρέσβη της ρωσικής ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ Aντρει Μ Μασλοβ, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 στα Καλάβρυτα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του πριν δύο μέρες, ο κύριος πρέσβης μου είπε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στις εκδηλώσεις, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εν όψει της επικείμενης επίσκεψής του πρωθυπουργού της Ρωσίας στην Αθήνα.

Απέστειλε όμως επιστολή χαιρετισμό για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Σταχυολογώ από την επιστολή του.

"Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τις εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην ιερά και ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας του Δήμου Καλαβρύτων, από την οποία ξεκίνησε ο απελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού. Για να τιμήσουμε δεόντως την μεγάλη επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, αποφασίσαμε από κοινού με τους Έλληνες φίλους να ανακηρυχθεί η φετινή χρονιά το κοινό έτος ιστορίας Ρωσίας-Ελλάδας. Θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα ιστορικά γεγονότα αποτελούν πολύτιμη κληρονομιά για αμοιβαία επωφελή συνεργασία των χωρών μας σήμερα και στο μέλλον."

Θεόδωρος Κ Νασιωτης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.