Θανάσης Παπαδόπουλος: ...δύναμη και επιτυχία στα παιδιά μας που φέτος συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων έτους 2021, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εύχομαι δύναμη και επιτυχία στα παιδιά μας που φέτος συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 

Άλλωστε, από μόνη της η συμμετοχή στη φετινή δοκιμασία, τούς καθιστά αναντίρρητα νικητές. Νικητές μιας ανορθόδοξης συνθήκης που έφερε δυσκολίες και αναταραχές αλλά δεν πτόησε την προσήλωση στο στόχο, δε στάθηκε ικανή να υπερκεράσει τα όνειρα για το μέλλον. 

Σε όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του Δήμου Καλαβρύτων, σ’ όλα τα παιδιά μας, το μήνυμα μου είναι ότι το παράδειγμα τους αποτελεί παράδειγμα στάσης στη ζωή και στις όποιες, πρόσκαιρες αντιξοότητες.  

Και το ίδιο μήνυμα θέλω να στείλω στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μας. Με την υπόμνηση ότι πρέπει να είναι περήφανοι που τα παιδιά μας, αναμετρήθηκαν με παράγοντες μη προβλεπτούς και κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους, χωρίς να χάσουν την πίστη στις δυνάμεις τους. 

Ανεξαρτήτως των όποιων προσωπικών επιδόσεων, η ζωή και το μέλλον έδειξαν ότι γέρνουν προς την πλευρά αυτής της γενιάς υποψήφιων που η σταδιοδρομία τους θεωρώ ότι είναι ήδη προεξοφλημένη. 

Τα όνειρα πάντα πραγματοποιούνται, αρκεί οι καρδιές μας να έχουν την πίστη να τα υπηρετήσουν. Και μια δοκιμασία ή μια βαθμολογία δεν κρίνουν τα πάντα όσο κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας.

Οι δρόμοι του αύριο είναι ανοικτοί. Δρόμοι με πολλές επιλογές. Κι αυτό είναι το προνόμιο που χαρακτηρίζει τη νέα γενιά.  

Στις υποψήφιες και στους υποψήφιους εύχομαι, λοιπόν, από καρδιάς καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή τούς ανήκει.   
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.