Συμβουλές Νασιώτη για ατομική προστασία από τον κορονοϊό. Κανένα θετικό test σε Σκεπαστό και Τυροκομείο Μενεγάτου

77 rapid tests πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021, η ομάδα Νασιώτη χωρίς να βρεθεί κανένα θετικό. Από τα συνολικά rapid tests τα 17 έγιναν στην μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων "Μενεγάτος" και τα 60 στο Σκεπαστό Καλαβρύτων. Με αφορμή πρόσφατα κρούσματα που έχουν διαγνωστεί στην περιοχή των Καλαβρύτων, ο κ. Νασιώτης έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η έγκαιρη ανίχνευση θετικών κρουσμάτων, η άμεση ιχνηλάτηση και απομόνωση των θετικών και των επαφών τους, είναι η ιδανική συνταγή για να σταματήσει η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Μία συμβουλή: Μην έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Κι εσείς που η δουλειά σας ή λόγοι υγείας απαιτούν μετακίνηση στην Πάτρα ή στο Αίγιο ή οπουδήποτε αλλού να γίνεστε δίπλα προσεκτικοί.

Μην ξεχνάτε ότι ο συνδημότης μας που απεβίωσε, κόλλησε τον ιό σε νοσοκομείο της Πάτρας που είχε πάει για εξετάσεις.

Αν κάτι δεν σας πάει καλά ξέρετε ότι και το προσωπικό μου τηλέφωνο και το τηλέφωνο μου στο δήμο είναι ανοιχτό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Υ.Γ. το πιο θετικό είναι ότι όλοι οι συνδημότες μας που νοσούν( από καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί τους) είναι μέχρι στιγμής πολύ καλά.

Θεόδωρος Κ Νασιώτης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.