ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ προς ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗ: Η παρέμβασή μας ελπίζουμε να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το ρόλο του "απουσιολογου"

Απάντηση στην σημερινή επιστολή του Πρόεδρου της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Καλαβρύτων κ. Βασίλειου Κουτρουλάκη (διαβάστε εδώ) έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ για το Δήμο Καλαβρύτων κ. Σπύρος Θεοχάρης. Η απάντηση του κ. Θεοχάρη έχει ως εξής:

Όσο και αν ξενίζει τους συμμετέχοντες στα Δημοτικά πράγματα, ο ρόλος της αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων είναι και να μεταφέρει αυτούσια (copy paste!) τα αιτήματα των φορέων και των πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και να αναζητεί λύσεις .

Χαιρόμαστε που η παρέμβασή μας ενέτεινε τις προσπάθειες της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας !Ελπίζουμε να βοηθήσει και το πρόεδρο της να ξεπεράσει το ρόλο του "απουσιολογου" των Δημοτικών Συμβούλων και να στρέψει όλη την ενέργεια του  στην κοινή προσπάθεια ώστε  να αυξηθούν  οι   παρουσίες ( μόνιμα διορισμένων ) εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων στα σχολεία του Δήμου μας !
Παράλληλα με όλες τις άλλες απαραίτητες πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.