Σήμανση διασταύρωσης Σκεπαστού. Επιστολή της κοινοτικής παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ στον Περιφερειάρχη.

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και κοινοποίηση στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, απέστειλε η κοινοτική παράταξη, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ. Στην επιστολή, που την υπογράφουν οι Σύμβουλοι Κοινότητας Σκεπαστού, Μούσκας Στυλιανός του Κωνσταντίνου και Μπάλιος Ανδρέας του Νικολάου, επισημαίνεται ότι, στη διασταύρωση Σκεπαστού, πραγματοποιήθηκαν εργασίες απομάκρυνσης όλων των παλαιών πινακίδων και τοποθέτησης νέων πινακίδων. Η νέα αυτή σήμανση αφορά μόνο τρεις κατευθύνσεις, ενώ για την τέταρτη, προς Σκεπαστό 1,5 km - Κερπινή 11m – Πλατανιώτισσα 12 km – Αίγιο 40 km (κλάδος “γ” της 22α Επαρχιακής Οδού) δεν τοποθετήθηκε καμία σήμανση. Ζητούν την πλήρη αποκατάσταση της σήμανσης στη διασταύρωση Σκεπαστού, αλλά και στο σημείο σύγκλησης του κλάδου “δ” της 22α Επαρχιακής Οδού με την Εθνική Οδό 31, ανάλογης αυτής που έχει τοποθετηθεί στο τέλος του βόρειου τμήματος του οικισμού μας. Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Θέμα: Σήμανση διασταύρωσης Σκεπαστού

Κ. Περιφερειάρχα,

Στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων μηνών, στη διασταύρωση Σκεπαστού (σημείο ευθύνης σας) πραγματοποιήθηκαν εργασίες απομάκρυνσης όλων των παλαιών πινακίδων και τοποθέτησης νέων πινακίδων.

Η νέα σήμανση όπως διαπιστώθηκε όμως, αφορούσε μόνο τις τρεις κατευθύνσεις.

Για την τέταρτη κατεύθυνση, κλάδος “γ” της 22α Επαρχιακής Οδού

Προς Σκεπαστό 1,5 km - Κερπινή 11m – Πλατανιώτισσα 12 km – Αίγιο 40 km, καμία σήμανση.

Γιατί;

Δεν ήταν στις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής;

Δεν κρίθηκε απαραίτητο;

Ήταν απλά μια παράλειψη έστω και οφθαλμοφανής;

Ευελπιστούμε σε πλήρη αποκατάσταση της σήμανσης στη διασταύρωση Σκεπαστού, αλλά και στο σημείο σύγκλησης του κλάδου “δ” της 22α Επαρχιακής Οδού με την Εθνική Οδό 31, ανάλογης αυτής που έχει τοποθετηθεί στο τέλος του βόρειου τμήματος του οικισμού μας.

Οι Σύμβουλοι Κοινότητας Σκεπαστού

    1. Μούσκας Στυλιανός του Κωνσταντίνου
    2. Μπάλιος Ανδρέας του Νικολάου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.