ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Σε επίσημο τόνο και με “υψηλούς” προσκεκλημένους η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, το Σάββατο 24 Αυγούστου.

δημαρχειο
  •   
  •   
  •   
  •  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του KalavrytaNet, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Καλαβρύτων θα γίνει το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα της μαθητικής εστίας Καλαβρύτων.

Αναμένεται να κληθούν όλοι οι νεοεκλεγμένοι των Δημοτικών εκλογών Μαΐου-Ιουνίου αιρετοί του Δήμου Καλαβρύτων, δηλαδή οι 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και τα μέλη των πενταμελών συμβουλίων.

Επίσης θα κληθούν να παραβρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης και οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων του Νομού Αχαΐας, η εκκλησία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, οι αρχές του τόπου (δικαστικές, αστυνομία, πυροσβεστική), η διοίκηση του Νοσοκομείου, τα Δ.Σ. των τοπικών συλλόγων και σωματείων καθώς και οι πολίτες του Δήμου μας.