Πάρτι κορωνοϊού με διοργανωτή το Δήμαρχο στο Δημαρχείο Καλαβρύτων!

Την ώρα που βρισκόμαστε στο "μάτι το κυκλώνα" όσον αφορά την επιδημία του κορωνοϊού, την ώρα που προσπαθούμε να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, υπερήλικες ή ευπαθείς ομάδες, που βρίσκονται στα χωριά μας, την ώρα που λόγω της πανδημίας οι επιχειρήσεις μας είναι κλειστές κινδυνεύοντας να βάλουν λουκέτο και τα παιδιά μας χάνουν τα μαθήματά τους, αφού δεν μπορούν να προσέλθουν στο φυσικό τους περιβάλλον που είναι το σχολείο, την ώρα που ΕΟΔΥ, πολιτική προστασία και επίσημο κράτος, προσπαθεί να περιορίσει τη μάστιγα του κορωνοϊού, συστήνοντάς μας, ή μάλλον επιβάλλοντάς μας να μένουμε σπίτι, να αποφεύγουμε συναθροίσεις  και άσκοπες μετακινήσεις, δυστυχώς, στο Δήμο Καλαβρύτων, Δήμαρχος κάποιοι δημοτικοί άρχοντες και παρατρεχάμενοι δείχνουν να βρίσκονται σε άλλη εποχή και πάντως υπεράνω των νόμων... Νομίζουν, ή μάλλον κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά... Διαβάζουμε στο kalavrytanews.com, άρθρο με τίτλο, "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΦΩΤΟ)"  σύμφωνα με το οποίο :

Παρουσία δημοτικών υπαλλήλων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, των Αντιδημάρχων Καούρη και Σαμαρτζόπουλου και του Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Καλαβρύτων κ. Μενούνου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, έκοψε την βασιλόπιτα του Δημαρχείου και της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους για την συνεργασία που έχουν, όλο αυτό το διάστημα και ευχήθηκε, η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και ακόμα πιο δημιουργικούς και απαλλαγμένους από την καταστροφική πανδημία.

Μάλιστα, είχε δημοσιευτεί και φωτογραφία από το γραφείο του Δημάρχου, που έδειχνε εικοσιπέντε με  τριάντα άτομα να ποζάρουν ο ένας πλάι στον άλλο, χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και την οποία ο συντάκτης του άρθρου, προφανώς θέλοντας να προστατεύσει, ειδικά τους εργαζόμενους, την απέσυρε. Και πολύ καλά έκανε, αφού οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ευθύνη. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα, εξαρτώνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το Δήμαρχο και εφόσον καλέστηκαν δεν μπορούσαν να μην παραβρεθούν. Το παραπάνω γεγονός έλαβε χώρα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 στο χώρο του γραφείου του Δημάρχου στο Δημαρχείο Καλαβρύτων. Να σημειώσουμε εδώ και μια τραγική σύμπτωση... Την ίδια ημέρα ανιχνεύτηκαν και τα έντεκα θετικά κρούσματα στο Καλλιμανοπούλειο. Από τα παραπάνω προκύπτουν κάποια εύλογα ερωτήματα που χρήζουν απάντησης: Έγιναν τα παραπάνω έτσι όπως περιγράφονται ή όχι; Υπήρχαν τουλάχιστον 25 με 30 άτομα στο γραφείο του δημάρχου κατά την κοπή της βασιλόπιτας ή όχι; Αν όχι γιατί αποσύρθηκε η φωτογραφία; Πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο την προηγούμενη ημέρα το βράδυ, πάλι με διοργανωτή το Δήμαρχο, ανάλογη συγκέντρωση ατόμων με... μπύρες και σουβλάκια; Περιμένουμε απαντήσεις...  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.