Παιδικός σταθμός Καλαβρύτων: Ξεκινούν οι εγγραφές για το σχολ. έτος 2020-2021

Από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ&ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Ν.Π. Δ. Δ.), εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 θα διαρκέσει από 11 ΜΑΪΟΥ έως 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων κατά τις ώρες 10:00-13:00.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ:

Τα νήπια να συμπληρώνουν τα 2 ½ έτη μέχρι 31 Αυγούστου 2020.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ: 1. Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα (διατίθεται). 2.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 3.Βεβαίωση εργασίας (αφορούν και τους δύο γονείς), όταν πρόκειται για: - Δημόσιο, ΟΤΑ ή ΝΠΔΔ: πρόσφατη βεβαίωση εργασίας και σχέση εργασίας. - Ιδιωτικός τομέας: πρόσφατη βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη με την ημερομηνία πρόσληψης, το ωράριο εργασίας και την ειδικότητα. - Ελεύθεροι επαγγελματίες: Βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα ή πρόσφατη εκτύπωση από το μητρώο του taxisnet. - Άνεργοι γονείς: Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. - Για γονείς εργαζόμενους σε οικογενειακή επιχείρηση: Υπεύθυνη δήλωση της επιχείρησης. - Για συνταξιούχο γονέα: Απόφαση συνταξιοδότησης. 4. Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, που να πιστοποιείται η καλή υγεία και ο εμβολιασμός με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού (έντυπο διατίθεται). Επίσης, επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του παιδιού και φωτοτυπία αυτού. 5. Υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης επεξεργασίας των στοιχείων της αίτησης και αποδοχής της οικονομικής εισφοράς (έντυπο διατίθεται). 6. Υπεύθυνη δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα (έντυπο διατίθεται). 7. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις,. 8. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρήσει απαραίτητο.

- Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα εξεταστούν.

- Αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά δεν θα παραλαμβάνονται.

- Επανεγγραφή παιδιών για γονείς οι οποίοι έχουν οφειλές στον Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων, θα γίνεται μόνο κατόπιν εξόφλησης του οφειλόμενου ποσού.

- Οι αιτήσεις για ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη Δράση <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής>> είναι ανεξάρτητες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26920-22866

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.