Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθ. Παπαδόπουλος στις εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς

72048415_378471689773266_6991165159599243264_n
Οι Δήμαρχοι: Μεγαλόπολης Αθ. Χριστογιαννόπουλος, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, Καλαβρύτων Αθ. Παπαδόπουλος, και Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος., στις εκδηλώσεις για την 198η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς
  •   
  •   
  •   
  •  

Κορυφώθηκαν σήμερα στην Τρίπολη, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, οι εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Στην Αρχιερατική Δοξολογία που χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, καθώς και στην παρέλαση που ακολούθησε και άνοιξε όπως κάθε χρόνο ο αντίγραφο του Λάβαρου από τα μέλη της θεατρικής ομάδας “Πάνος Μίχος”, παραβρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, οι Δήμαρχοι: Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, Καλαβρύτων Αθ. Παπαδόπουλος, Μεγαλόπολης Αθ. Χριστογιαννόπουλος, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Μετά την τέλεση της Δοξολογίας εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Βασίλη Καρδάση, Καθηγητή Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα: «Τις παραμονές του 1821».