Επιτροπή Νοσοκομειακων Λοιμώξεων Νοσοκομείου Καλαβρύτων: Οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να επισκέπτονται το Νοσοκομείο για πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού κι επειδή παρατηρήθηκαν περιπτώσεις ατόμων μη επαρκώς ενημερωμένων,τονίζουμε ότι τη συγκεκριμένη περίοδο κυρίως ηλικιωμένοι θα πρέπει να επισκέπτονται το Νοσοκομείο για πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Επίσης τονίζουμε ότι εάν κάποιος συμπολίτης μας παρουσιάζει κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα:βήχα,πυρετό,δύσπνοια και έχει επισκεφθεί χώρα η περιοχή που εμφανίζει έξαρση του κορονοϊού η έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο η πιθανό κρούσμα τις τελευταίες 14 ημέρες πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων να παραμένει στο σπίτι και να επικοινωνεί με τον Ελληνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας(ΕΟΔΥ) στο τηλέφωνα 2105212054 η με το Νοσοκομείο στο τηλέφωνο 2692022222 και να μη προσέρχεται στο Νοσοκομείο.

Επιτροπή Νοσοκομειακων Λοιμώξεων

ΓΝ Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.