Ενημέρωση των μαθητών του ΓΕΛ Καλαβρύτων για την πανδημία του κορονοϊού

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος ενημέρωση των μαθητών του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων για την πανδημία του κορονοϊού.

Την ενημέρωση πραγματοποίησε ο παιδίατρος του νοσοκομείου Καλαβρύτων κος Νικόλαος Στολάκης και αφορούσε στα μέτρα πρόληψης στο σχολικό χώρο, στις ομοιότητες και τις διαφορές των συμπτωμάτων με αυτά μιας ίωσης, πότε πρέπει να απευθυνόμαστε στο νοσοκομείο όταν έχουμε κάποια συμπτώματα και στην ανάγκη να διαφοροποιηθεί η συμπεριφορά και ο τρόπος σωματικής επικοινωνίας των μαθητών στο σχολείο και εκτός σχολείου, για το χρονικό διάστημα που υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Στολάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και τις σημαντικές πληροφορίες που έδωσε στους μαθητές μας ενόψει το επερχόμενου χειμώνα και την αύξηση των κρουσμάτων των ιώσεων.

Η ενημέρωση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με την ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου και Επαγγελματικού Λυκείου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων

του ΓΕΛ Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.