Εικόνες αδιαφορίας και ανευθυνότητας χτες στο Μέγα Σπήλαιο!

Οι εκκλήσεις της πολιτικής ηγεσίας αλλά και των επιστημόνων για μεγαλύτερη υπευθυνότητα κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες είναι ενδεικτικές της κρισιμότητας των ημερών που διανύουμε.

Εκδόθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ όπου μεταξύ άλλων έλεγε: ...ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και υποχρέωση χρήσης μάσκας σε υπαίθριες συναθροίσεις, όπου δεν μπορούν να τηρούνται οι ενδεικνυόμενες αποστάσεις.

Βασισμένο στο πλαίσιο της ανακοίνωσης αυτής, ήταν και το... μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλου για το Δεκαπενταύγουστου που έγραφε μεταξύ άλλων: ...όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί (Υπουργείο υγείας, ΕΟΔΥ) και να δείξουμε την υπευθυνότητα πού απαιτούν οι περιστάσεις. Είναι υποχρέωσή μας, για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ηλικιωμένους, για τα παιδιά μας, για μας τους ίδιους...

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Ερχόμαστε λοιπόν ανήμερα Δεκαπενταύγουστο και στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της Μητρόπολης Καλαβρύτων: ...«πλημμύρισε» από ευσεβείς χριστιανούς όλων των ηλικιών, που με υπομονή και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας περίμεναν καρτερικά να ασπασθούν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας, υποκλινόμενοι με ευλάβεια και σεβασμό στην Χάρη Της και εκζητώντας την ευλογία και την μεσιτεία Της.

Έλα όμως που ο αδιάψευστος φακός, όχι μόνο του kalavrytapress.gr από όπου “δανειστήκαμε” τις παρακάτω ενδεικτικές φωτογραφίες άλλα και των άλλων μέσων που κάλυψαν την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου άλλα δείχνουν!

Και καλά, η συνέπεια λόγων και πράξεων ίσως να μην είναι το... “δυνατό χαρτί του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλου.

Εσείς όμως Σεβασμιώτατε;

Τέτοια εγκληματική αδιαφορία και ανευθυνότητα από τους επικεφαλής της δημοτικής και θρησκευτικής αρχής του τόπου μας δεν το περιμέναμε...

Περιμένουμε από τους νέους μας να συμπεριφερθούν διαφορετικά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.