Εγγραφές μαθητών στην Α' Τάξη Δημοτικού και στο Ολοήμερο

Ξεκίνησαν ήδη από χθες Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2020, οι εγγραφές των μαθητών για την Α' Τάξη και Α' Τάξη Ολοήμερου., στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διευθύντριας του σχολείου κας Πηνελόπης Τσουρούτη, οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά, έως τις 20 Μαρτίου 2021 και ώρες 13:00 μ.μ. έως 14:00 μ.μ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ:
  1. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια
  2. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Συμπληρωμένο από Παιδίατρο και Καρδιολόγο, κατόπιν ραντεβού με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων)
  3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Μισθωτήριο Συμβόλαιο, Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, Ιδιωτικές Εταιρίες (2).)
  4. Για τους αλλοδαπούς μαθητές απαιτείται Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης (ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ)
ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:
  1. Αίτηση – Δήλωση Γονέα / ΚΗΔΕΜΟΝΑ που θα παραληφθεί από το σχολείο.

Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών covid-19, για την αποφυγή  συνωστισμού θα προηγείται επικοινωνία με το σχολείο στο τηλέφωνο 26920 - 24516.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.