Προσλήψεις εποχικού προσωπικού από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΕ ΟΤΑ», σύμφωνα με την από 10 Οκτωβρίου 2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού υπό όρους, με σύμβαση εργασίας  ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, συνολικού αριθμού εβδομήντα οκτώ (78) ατόμων,  για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των υπηρεσιών της, που εδρεύουν στο Χελμό Καλαβρύτων (εγκαταστάσεις χιονοδρομικού κέντρου). Η περίοδος κάλυψης των προαναφερθέντων αναγκών είναι μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2022 έως Απριλίου 2023, ανάλογα και με την επάρκεια σε χιονοκάλυψη του κέντρου, με στόχο την έναρξη όλων των δραστηριοτήτων του ή μέρους αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ειδικότητα, την διάρκεια της σύμβασης καθώς και τον μέγιστο αριθμό ατόμων ανά κωδικό θέσης μπορείτε να ανατρέξετε στον ΠΙΝΑΚΑ Α (σελ.1) της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αντίστοιχα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα προσόντα) σχετικά με τον κωδικό θέσης που σας ενδιαφέρει μπορείτε να ανατρέξετε στον ΠΙΝΑΚΑ Β (σελ.2) της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις θέσεις και τα προσόντα των υποψηφίων

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com