Το μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου για την Πρωτοχρονιά

Το 2023 πιο δημιουργικό  κι αισιόδοξο - Καλή Χρονιά σ’ όλες και όλους 

Σε μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Ευημερία, ατομική και οικογενειακή Ευτυχία κι εκπλήρωση όλων των στόχων και των προσδοκιών μας.

Μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη από αντιξοότητες και απρόβλεπτες συνθήκες μάς αποχαιρετά.

Μια χρονιά ανατροπών και παράλληλων κρίσεων. Όπου στα προβλήματα και στις δυσχέρειες που έφερε στη ζωή και στην καθημερινότητα μας η πανδημική κρίση -και πριν καλά καλά επιστρέψουμε σε συνθήκες πλήρους ομαλότητας- προστέθηκαν νέες δυσκολίες εξαιτίας της έντασης των πληθωριστικών πιέσεων, της ακρίβειας και του ενεργειακού ζητήματος.

Ειδικά για την Αυτοδιοίκηση, το 2022 ήταν μια χρονιά όπου χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια αλλά και πολλές διεκδικήσεις ώστε οι Δήμοι να φανούν συνεπείς όχι μόνο στις οικονομικές υποχρεώσεις τους αλλά και απέναντι στην ευθύνη της υλοποίησης δράσεων και αποτελεσμάτων αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Μια νέα χρονιά ανατέλλει.

Η πρώτη ευχή αφορά στην Υγεία, το αγαθό που η αξία του είναι απροσμέτρητη.

Αλλά και στην Αγάπη και στην Ειρήνη, στη συνεννόηση και στην αλληλεγγύη, στη συνοχή και στην ελπίδα, στη σύμπραξη των δυνάμεων όλων μας πίσω από κοινούς στόχους για την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία.

Είμαι βέβαιος ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά που η αισιοδοξία όλων μας θα δικαιωθεί. Μια καλύτερη χρονιά απ’ το 2022, με λιγότερες δυσκολίες, με περισσότερες απαντήσεις στα προβλήματα γύρω μας, πιο δημιουργική και πιο αλληλέγγυα.

Εύχομαι και πάλι Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, με Υγεία, Ευτυχία και κάθε καλό».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com