ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ορίστηκε ο ανάδοχος της επένδυσης. Στο ελεγκτικό συνέδριο ο φάκελος.

Στην ολοκλήρωση της ανάδειξης του οριστικού αναδόχου για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, προχώρησε μετά από ομόφωνη απόφαση, την 20-09-2022, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σύμφωνα με ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα €18.250.000,00 και οριστικός ανάδοχος μετά την λήξη της διαγωνιστικής διαδικασίας, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, ανακηρύχθηκε η εταιρεία : Υιοί Ν. Νουλίκα ΟΕ.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.), είχε βάλει φρένο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, μετά από προσφυγή της Αυστριακής εταιρείας “Doppelmayr”, η οποία κατέθεσε ένσταση, θεωρώντας ότι ενώ έχει τα εχέγγυα να κατασκευάσει το συγκεκριμένο έργο, μπήκαν από την Περιφέρεια συγκεκριμένοι όροι στο διαγωνισμό με αποτέλεσμα η ίδια να αποκλείεται. 

Μετά και την εξέλιξη αυτή, λόγω της χρηματοδότησης του έργου από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ο πλήρης και τελικός φάκελος κατετέθη στο ελεγκτικό συνέδριο προς έλεγχο, με σκοπό την επικύρωση και έγκριση υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο. 

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι, σύμφωνα με την επανα-προκήρυξη του διαγωνισμού που είχε δοθεί στην δημοσιότητα τον περασμένο Ιούνιο από την Περιφέρεια, δεν προβλέπεται η εγκατάσταση του νέου αναβατήρα “Άρτεμις ΙΙ”, που προβλεπόταν στον διαγωνισμό του Νοεμβρίου του 2021.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, περιμένουμε να δούμε αν τελικά τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους ώστε να προχωρήσει έστω και περικεκομμένη η νέα επένδυση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com