ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η κατάργηση των υποκαταστημάτων από τον Αντώνη Χαροκόπο στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς χρειάζονται έμπρακτη στήριξη.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με το Συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Αντώνης Χαροκόπος, εξουσιοδοτήθηκε να καταθέσει επερώτηση με θέμα "Η κατάργηση των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα, στην Κάτω Αχαΐα, στο Θέρμο και στο Ρίο (εντός του Π.Γ.Ν.Π.) οδηγεί τους εργαζομένους στην ανεργία. " που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Ακολουθεί το κείμενο της επερώτησης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

 

Πάτρα, 06/06/2022

 

Προς:  Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, κα Μπίλια Μαρία

 

Θέμα: «Κατάργηση υποκαταστημάτων Τράπεζας Πειραιώς στη Δυτική Ελλάδα»

 

Κυρία Πρόεδρε,

 

  Όπως έχει γίνει γνωστό, η διοίκηση της Τράπεζα Πειραιώς σχεδιάζει την κατάργηση τεσσάρων (4) υποκαταστημάτων της στα Καλάβρυτα, στην Κάτω Αχαΐα, στο Θέρμο και στο Ρίο (εντός του Π.Γ.Ν.Π.).

  Το συγκεκριμένο γεγονός έχει δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας καθώς τα τρία πρώτα εξυπηρετούν κατά βάση ηλικιωμένους, αγρότες και επαγγελματίες ενώ μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος που λειτουργούσε στο Πανεπιστήμιο Πατρών και το επικείμενο στο Π.Γ.Ν.Π. ολόκληρη η περιοχή του Ρίου και των περιχώρων δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί.

   Είναι ξεκάθαρο ότι το κλείσιμο των καταστημάτων θα επιφέρει σημαντικό πλήγμα στην τοπική οικονομία, επιχειρηματικότητα και αγροτική ανάπτυξη ενώ περικόπτονται θέσεις εργασίας, σε μία Περιφέρεια που τα ποσοστά ανεργίας είναι υψηλά.

  Επειδή πρόκειται για μείζον ζήτημα, με σοβαρές συνέπειες εις βάρος των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρακαλώ, σε επικειμένη συνεδρίαση, να ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με τις ενέργειες που έχει προβεί η Περιφερειακή Αρχή ώστε να αποσοβηθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη.

  Σας ευχαριστώ.

  

 

Χαροκόπος Αντώνιος

 

Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο»

 

 

  


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com